Castiga online cu Pays4Ever

Screenshot_14

Pays4Ever este un program tip matrice 4×3, in care investitia unica este de 2$. Plata se face de la membru la membru, astfel incat nu ai de asteptat pana atingi o suma minima pe care sa o poti retrage. Plata o primesti direct in procesatorul tau de plati online.

Procesatoarele acceptate sunt: PayPal, Payza, Solid Trust Pay, Bitcoin

Pentru a putea castiga bani ai nevoie doar de 4 referali. Castigul cel mai rapid este daca gasesti 4 referali directi care sa se inscrie la tine.

Referalii poti sa-i primesti si prin efectul Spillover. Acest efect se produce in momentul in care persoanele care se afla deasupra ta in matrice isi completeaza cei patru referali. Persoanele care se inscriu suplimentar la acestia, intra pe urmatoarele locuri disponibile in matrice. In acest fel poti obtine gratuit referali, dar procesul este mai lent.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa ce te-ai inscris este sa-ti completezi detaliile de la procesatoarele de plata. In partea stanga ai un buton cu galben My Payment Info. Acolo ai un camp pentru fiecare procesator de plata. Introdu la fiecare dupa caz adresa de email sau id-ul.

Dupa ce te-ai inscris trebuie sa faci upgrade la Level 1, platind 2$ persoanei specificate de program. Pentru asta trebuie sa mergi la meniul Upgrade si sa vezi care este persoana careia trebuie sa-i faci plata. Inainte de asta este bine sa te asiguri ca persoana respectiva este cu cel putin 1 nivel mai sus decat tine. De exemplu la inceput cand trebuie sa avansezi la Level 1, persoana careia trebuie sa-i platesti trebuie sa fie cel putin la Level 1.

Screenshot_16

In momentul in care apesi butonul Purchase vei vedea in ce procesator poti face plata pentru avansare.

Va trebui sa intri pe procesatorul respectiv de plata, sa faci plata si sa iti notezi numarul de referinta al tranzactiei. Acel numar de referinta trebuie introdus intr-un camp dedicat, pentru ca persoana careia i-ai platit sa poata verifica tranzactia si sa confirme plata. Abia dupa confirmare vei avansa la Level 1. Dupa efectuarea platii tranzactia este confirmata automat in 48 de ore in cazul in care nu este confirmata manual.

Mai jos atasez un screenshot cu plata facuta de mine pentru upgrade. Banii au intrat direct in contul payza al persoanei desemnata de sistem.

2016-10-22_234108

Pentru a putea primi bani de la orice utilizator este bine sa ai cont pe toate cele patru procesatoare de plata acceptate. In acest fel esti asigurat ca indiferent de ce procesator foloseste referalul tau, banii iti vor intra in cont.

Programul are doua faze de castig. Tot ce ai de facut este sa investesti o singura data 2$ si sa gasesti patru persoane care sa se inscrie la tine. Restul platilor le vei face din banii pe care ii primesti.

Phase 1 – Level 1

 • platesti 2$
 • primesti 8$
 • profit 6$

Phase 1 – Level 2

 • platesti 4$
 • primesti 64$
 • profit 60$

Phase 1 – Level 3

 • platesti 8$
 • primesti 512$
 • profit 504$

Phase 2 – Level 1

 • platesti 50$
 • primesti 200$
 • profit 150$

Phase 2 – Level 2

 • platesti 100$
 • primesti 1600$
 • profit 1500$

Phase 2 – Level 3

 • platesti 250$
 • primesti 16000$
 • profit 15750$

Programul permite 2 conturi pentru fiecare membru. Asta inseamna ca poti deveni propriul tau referal, marind sansele de castig. In acest fel ai nevoie sa gasesti inca 3 persoane dispuse sa investeasca 2$ cu posibilitatea de a castiga pana la 17962$

Daca reusesti sa inscrii mai mult de patru persoane vei ajuta si referalii tai sa-si completeze mai repede matricea, ceea ce este un avantaj in primul rand pentru tine, deoarece vei primi bani si de la acestia.

Pun mai jos un screenshot de la mine din cont, sa vada toata lumea ca banii intra direct in procesatoarele tale de plata.

2016-10-22_233542

2016-10-22_2338032016-10-22_234704

Daca te tenteaza ideea de a castiga o gramada de bani cu doar 2$ investitie, inscrie-te acum!

Dupa ce te-ai inscris si ai facut upgrade, intra zilnic in cont si verifica daca ai plati in asteptare care trebuie confirmate. Verifica daca ai primit banii si confirma plata cat mai repede.

Inregistrare

5 comentarii

 1. Dovezi de plata ai ?

 2. Trebuie al 2-lea cont cu e-mail si nume diferit ?

  Nu prea am inteles cum se joaca ! acolo scria ca iti inchide contul dupa 3 zile daca n-ai 3 referal/procesori !! Si trebuie platit ceva ?

  • Al doilea cont trebuie sa aiba o alta adresa de email. Si sa fie pe un nume diferit. Contul se inchide daca dupa 3 zile nu ai facut upgrade la nivelul 1. Dupa ce ai facut upgrade, trebuie sa cauti 4 persoane care sa se inscrie la tine. Fiecare din cele 4 persoane iti vor plati direct tie ca sa faca upgrade la nivelul 1. Toate cererile de upgrade se fac pe site. De acolo vei alege procesatorul de plata prin care vrei sa platesti. Va trebui sa faci plata manual si sa copiezi numarul de tranzactie pe care il vei pune in campul special. Astfel te vei asigura ca persoana la care ai platit va putea identifica tranzactia si va aproba plata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.