Castiga online cu EasyHits4U

EasyHits4U este o platforma de traffic exchange. Exista pe piata din 2003 si a suferit mai multe transformari de-a lungul celor 15 ani de existenta. Punctul forte in tot acest timp a fost faptul ca si-a platit clientii intotdeauna la timp.

Cu ajutorul acestei platforme poti sa-ti faci reclama la propriul site gratuit. Este o modalitate foarte convenabila de a-ti gasi referali pentru afacerile care vrei sa le promovezi. Sistemul este foarte simplu de folosit. Pentru a primi vizite ai nevoie de puncte de credit sau credite. Aceste credite le poti obtine cu ajutorul acestei platforme in mai multe feluri si le poti folosi in mai multe feluri. Voi explica mai jos pe scurt ce trebuie sa faci.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa iti creezi un cont pe aceasta platforma. Pentru asta da click AICI sau da click pe butonul de la sfasritul articolului.

Da click pe butonu Sign-Up si poti sa-ti creezi contul mai simplu cu ajutorul contului existent de Facebook sau Google sau pot sa completezi formularul pentru crearea unui cont cu datele pe care le furnizezi.

Dupa ce ai creat contul poti sa te loghezi pe site si vei ajunge la Panoul de control sau Dashboard

Aici vei vedea tot timpul de cate credite dispui. Aceste credite le poti folosi pentru site-urile tale sau le poti converti pentru a le putea folosi pentru reclame cu bannere sau reclame text.

Modalitatea principala prin care acumulezi credite este Surf-ul sau Navigarea. Pentru fiecare site pe care il vizitezi primesti inapoi un vizitator. Aceasta este rata de schimb 1:1. Nu exista o limita pentru cate credite poti sa primesti intr-o zi. Asta depinde de tine. Pot fi 10, 100, 1000 credite sau chiar mai multe. In timpul navigarii poti sa primesti bonusuri in credite sau tichete la loteria zilnica, unde poti fi unul din cei 10 casigatori ai cate unui premiu de 1$, 10 castigatori a cate 500 credite, 10 castigatori a cate 5000 afisari de banner sau 10 castigatori a cate 5000 afisari de reclama text.

La inregistrare primesti gratuit 500 credite si 5000 afisari de reclama text, care iti vor fi alocate dupa ce vizitezi cel putin 50 de pagini.

Pentru a incepe sa navighezi ai pe pagina principala doua butoane verzi. Primul iti ofera o rata de schimb de 2:1 cu un timp de asteptare de 15 secunde. Asta inseamna ca pentru doua pagini vizitate primesti 1 credit. Al doulea buton iti ofera o rata de schimb de 1:1 cu un timp de asteptare de 20 secunde. Pentru fiecare pagina vizitata primesti 1 credit.

Daca vrei sa primesti mai multe bonusuri este recomandat sa folosesti butonul 1 iar daca vrei sa primesti mai multe credite atunci foloseste butonul 2.

Inainte de a putea vizita pagini trebuie sa ai cel putin un site activ, pentru ca 50% din creditele primite merg automat la acel site, iar restul de 50% din credite iti raman in cont si le poti folosi pentru altceva, sau le poti converti.

Ca sa adaugi un site mergi in meniul din partea stanga la Websites, apoi apesi butonul Add a new site.

Completezi datele care se cer, respectiv linkul site-ului si titlul acestuia, alegi limba in care este afisat site-ul si apesi butonul Submit website. Daca vrei setari mai avansate poti deschide sectiunea respectiva unde poti alege continentul, tara si zona de unde sa vina vizitatorii, mai poti alege cate vizite sa fie intr-o zi sau in ce zile din saptamana sa primesti vizitele.

Dupa ai ai adaugat cel putin un site, va trebui sa-l activezi si in acest moment 50% din creditele primite vor merge automat catre acest site. Acest procent se poate schimba de la setarile contului si este cuprins intre 30% si 100%.

Ca si membru gratuit poti avea un numar de maxim 15 site-uri active.

Acum ca ai un site activ, poti incepe sa navighezi pentru credite. Alege una din cele doua modalitati de navigare care este mai convenabila pentru tine.

La fiecare pagina pe care o accesezi apare un timer, in functie de rata de conversie pe care ai ales-o, de 15 sau 20 secunde. Dupa ce timerul expira, apar mai multe iconite, iar doua dintre ele sunt identice. Pentru a valida pagina vizitata trebuie sa dai click pe una dintre cele doua iconite identice.

Din cand in cand in loc de aceste iconite, apare un calcul matematic la care trebuie sa dai raspunsul corect.

La fiecare pagina pe care o vizitezi, sub numarul de pagini vizitate iti apare o iconita cu o cutie de cadou care se tot umple. In dreapta iconitei iti apare cate pagini mai trebuie sa vizitezi pana primesti un bonus. Cand ai atins numarul pe pagini vizitate in loc de o pagina obisnuita pe care o vizitezi se deschide pagina cu bonusul.

Apasa butonul Claim Your Prize pentru a-ti revendica premiul. Daca ratezi aceasta pagina si dai click pe iconitele de la timer sa apara alta pagina nu mai poti reveni sa-ti revendici premiul.

Dupa cum se poate vedea am castigat 6 tichete pentru loterie. Daca vrei sa primesti premii cu 25% mai mari, trebuie sa-ti instalezi in browser addonul EasyHits4U cu ajutorul caruia poti sa pornesti rapid navigarea sau sa aloci creditele obtinute.

Pentru a castiga bani cu ajutorul acestei platforme, trebuie sa fii activ, sa vizitezi zilnic pagini pentru a primi cat mai multe tichete la loteria zilnica pentru si a spori numarul de sanse ca sa prinzi biletul castigator.

O alta modalitate de a primi bani pe care poti sa-i retragi ulterior este sa recomanzi acest site la cati mai multi prieteni. Pentru fiecare persoana care se inscrie si viziteaza cel putin 100 de pagini primesti 0,1$. In momentul cand ai acumulat in cont minim 3$ poti sa-i retragi intr-un cont Payza sau SolidTrustPay. Plata se face in 5-10 zile lucratoare.

Daca vrei sa te inregistrezi apasa butonul de mai jos.

Inregistrare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.