Castiga online cu ySense

Ce este ySense?

ySense este un site care s-a transformat recent din fostul program ClixSense in luna august 2019. Initial a fost un site in mare parte PTC (Pay To Click) unde puteai sa castigi bani vizualizand reclame. Este cel mai vechi si cel mai serios site din aceasta categorie, care a  platit tot timpul utilizatorii.

ClixSense a inceput activitatea luna februarie 2007, de atunci fiind imbunatatit in permanenta. Au fost adaugate noi metode de castig, devenind cel mai popular site de acest gen. In momentul de fata poti castiga bani din completarea de taskuri, din sondaje de opinie, din oferte, bonusuri etc.

Sistemul de referali este foarte bine pus la punct, modalitatea de castig fiind doar din referalii directi. Nu exista inchirieri cum au majoritatea site-urilor PTC. In acest fel se ofera servicii de calitate si durabile in timp. Din aceasta cauza ClixSense a rezistat pe piata din anul 2007, pe cand majoritatea site-urilor care promiteau la inceput castiguri mari n-au rezistat.

Care este comisionul pentru referali?

ClixSense ofera un comision incredibil de 30% din castigurile referalilor. Comisionul este platit doar pentru referalii de nivel 1. Fata de sistemul anterior, cand se plateau comisioane pe 7 nivele, acest sistem este mult mai avantajos, aducand castiguri mai mari

Ce am de facut?

Pentru a completa sondaje, da click pe linkul „Surveys” din meniul principal si completeaza sondajele care iti apar.

Pentru a completa un task da click pe linkul „Tasks” din meniul principal. Taskurile constau in diferite activitati pentru care este necesara interventia unei persoane reale pentru a identifica informatii din motoarele de cautare si pentru a lua decizii pe care robotii nu sunt in stare sa le ia in mod corect. Este posibil sa trebuiasca sa te califici pentru astfel de activitati, pentru a demonstra ca dai raspunsuri corecte. Cu cat obtii un scor de evaluare mai mare cu atat vei primi mai multe taskuri de completat. Cei care dau dovada de seriozitate si de perseverenta castiga foarte bine cu aceste taskuri.

Mai poti castiga bani din Oferte. Exista o multime de oferte prin intermediul carora poti castiga ClixCents, iar acestia ii poti transforma in bani reali. Un exemplu de oferte este instalarea pe telefon a unor aplicatii sau jocuri, vizionarea de videoclipuri, etc.

Zilnic poti primi un bonus de pana la 16% din suma castgata in ziua respectiva.

Suma minima pe care o poti retrage este 5$.

Modalitatile de plata acceptate sunt: Paypal, Amazon si Reward.

Cum ma inregistrez?

Pentru inregistrare gratuita da click AICI sau apasa pe butonul de la sfarsitul acestui articol. In fereastra care se deschide, completezi datele care se cer in formularul marcat cu rosu si verifici daca in partea de jos apare numele sponsorului tau (kitaroarad). Pentru finalizearea inregistrarii, dupa ce ai completat toate datele, apasa butonul Signup Now.

2015-03-01_160129

Aici posibilitatile de castig sunt nenumarate, depinde doar de tine cat de mult vrei sa te implici. Mai jos aveti ultimele plati primite.

Inregistrare

3 comentarii

 1. Am descoperit inca doua site-uri asemanatoare cu clixsense, care functioneaza de aproximativ 3 ani si platesc in PayPal.

  http://www.croclix.me/?ref=kitaro74

  http://www.ekoclix.com/?ref=kitaro74

 2. BUNA
  Chiar merg aceste doua site-uri/
  ai scos ceva?
  te rog daca poti sa ma lamuresti si pe mine la clixsense cum fac assign(nu convert ) la chestii de gen text ad impresioin, banere si etc
  le castig, se aduna si nus la ce pot fi folosite
  am incercat sa le dau assign, dar nu merge

  • Inca nu am ajuns la suma minima de plata. Intru doar din cand in cand.

   Legat de clixsense, nu stiu de unde ai text ad impresion si banner ad impresion. Eu pana acum nu am avut asa ceva. Am cumparat doar credite pe care le-am alocat la alte site-uri de-ale mele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.