Castiga gratis Bitcoin cu Moon Bitcoin

2015-09-06_120407

Despre bitcoin am mai discutat intr-un alt articol aici

Cum castig bitcoin cu Moon Bitcoin?

Este foarte simplu. Tot ce ai de facut este sa te loghezi cu adresa ta Bitcoin. Da, ai auzit bine. Nu ai nevoie de cont, nu ai nevoie de validare prin email. Tot ce trebuie sa ai este o adresa Bitcoin. Daca nu ai una, poti sa-ti faci gratuit o adresa cu ajutorul coinbase

Pentru logare va trebui sa-ti introduci adresa bitcoin si sa apesi butonul sign in, asa cum se vede in imaginea de mai jos:

2015-09-06_112003

Dupa ce te-ai logat, poti din 5 in 5 minute sa revendici minim 6 satoshi, apasand butonul claim now, dupa care trebuie sa introduci codul de securitate pentru validare.

2015-09-06_083151

2015-09-06_083337

2015-09-11_200450

Cu ce este diferit Moon Bitcoin fata de alte site-uri?

In primul rand avantajul principal este ca poti castiga bitcoin chiar si daca nu intri mai multe zile pe site. Au un plan special de revendicare bitcoin, in functie de perioada te timp in care revendici. Perioada minima este 5 minute pentru 6 satoshi, iar perioada maxima este 4 saptamani pentru 220 satoshi. Asta inseamna ca si daca nu poti intra zilnic, sau de mai multe ori pe zi pentru castiguri maxime, bitcoinii se acumuleaza la tine in cont. Pe alte site-uri daca nu intri sa revendici nu castigi nimic.

Perioada de timp si valoarea castigata se vede cel mai bine in tabelul de mai jos:

In plus au un plan de recompensare. Daca intri zilnic sa faci cel putin o revendicare, valoarea revendicata creste cu 1% pe zi, pana la un maxim de 100%. Asta inseamna ca daca intri 100 de zile consecutiv, castigul tau se va dubla. Daca ratezi o zi si nu reusesti sa intri, bonusul se reseteaza si pornesti iar de la zero.

2015-09-06_084336Un alt avantaj este ca poti castiga bitcoin in plus daca inviti alte persoane. Pentru fiecare persoana invitata primesti 50% din castigurile acestuia. In plus, pentru fiecare persoana invitata care este activa, primesti un bonus de 1% din valorile revendicate de tine, pana atingi un maxim de 100%. O persoana activa este aceea care a revendicat bitcoin in ultimele 72 de ore.

Cum retrag banii?

In momentul in care se acumuleaza in contul tau minim 5500 satoshi, la sfarsitul saptamanii acestia vor fi transferati automat in contul tau bitcoin.

Alte site-uri de unde poti lua bitcoin gratis gasesti aici:

FreeBitcoin – 60 minute

Daily Free Bits – 60 minute

ElenaBitcoin – 5 minute

 

Daca vrei sa tranzactionezi bitcoin sau sa-i schimbi in alta moneda ($, €, £ sau Forint) poti intra cu incredere pe un site romanesc care se ocupa de astfel de tranzactii: btcXchange.ro

Pentru inregistrare da click pe butonul de mai jos:

 Inregistrare

9 comentarii

 1. arcana mihaela

  mai concret ce trebuie sa fac si ce castig?

  • Trebuie sa dai click pe butonul „Claim now” ca sa primesti bitcoin in contul tau. Cu cat mai des dai click cu atat mai multi bitcoin se aduna in cont. La sfarsitul saptamanii daca ai cel putin 5500 satoshi ti se vor transfera automat pe adresa ta de bitcoin.

   • Explica-mi ,te rog ce inseamna mai exact acesti satoshi …cati bani inseamna ? Pentru ca eu chiar nu inteleg…

    • Un Satoshi este cea mai mica fracțiune dintr-un bitcoin, care poate fi trimis prin protocolul bitcoin în prezent: 0.00000001 BTC, adica, o sutime dintr-o milionime BTC. În viitor, totuși, protocolul poate fi actualizat pentru a permite alte subdiviziuni, daca va fi necesar.

 2. Buna cine ma ajuta si pe mine ca nu prea inteleg
  si totusi cat castigi intr o luna?

  • Pai spune ce nu intelegi ca sa te putem ajuta.

   Intr-o luna castigi in functie de cat de mult doresti sa te implici. Eu intru zilnic ca sa nu pierd bonusul de zile consecutive, intru de ma multe ori pe zi si aduc in mod constant persoane noi in sistem pentru un bonus de 50% din castigurile lor. Eu personal adun saptamanal de pe acest site cam 0.001 BTC, ceea ce inseamna aproximativ 0,5$

 3. Salut Dani,ms.de raspuns la recyclix
  ai vreo ideie daca pot cumpara bitcoin prin cardu visa???ms
  un link ceva.

 4. buna,imi spune si mie careva,,daca primesc meru pe xapo notificari,trebuie mereu sa le accept si sa pun,,internal note?..asa imi cere/////ms de raspuns

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.