Câștigă cu Pi Network Romania

Ce este Pi?

Pi este o nouă criptomonedă de la și pentru oameni obișnuiți, pe care o poți mina (sau câștiga) de pe telefon. Este un proiect pe termen lung, al cărui succes depinde de contribuțiile colective ale membrilor săi.

Până la această dată comunitatea Pi a ajuns la 12 Milioane de membri.

Criptomonedele sunt o nouă formă de bani digitali, care sunt întreținute și securizate de o comunitate, în loc de guverne sau bănci. Azi poți mina Pi, ajutând la securizarea monedei și dezvoltând rețeaua de încredere a proiectului Pi. În timp ce majoritatea criptomonedelor (cum ar fi Bitcoin) sunt foarte greu de obținut și folosit de către oamenii obișnuiți, Pi pune puterea criptomonedelor în mâinile tale.

Pi este dedicat ajutării oamenilor obișnuiți să atragă o valoare economică mai mare, care astăzi se îndreaptă către bănci, giganți tehnologici (Facebook, Amazon) și alți intermediari.

Cum pot obține Pi?

Poți obține criptomoneda Pi instalând aplicația pe telefon sau pe tabletă din Magazin Play sau din App Store.

Pentru a începe să câștigi Pi, deschide aplicația la fiecare 24 de ore și apasă butonul verde cu fulger pentru a începe minarea.

Pentru a crește rata de minare, poți invita membrii de familie sau prieteni de încredere să se alăture comunității. După 3 zile de minare, îți poți crește câștigurile prin construirea unui Security Circle, care contribuie la securitatea generală a rețelei.

Trebuie lăsată deschisă aplicația? Îmi consumă bateria?

Nu este nevoie să lași aplicația deschisă pentru a mina. Pi nu afectează performanțele telefonului și nu utilizează datele de rețea. Odată ce ai apăsat butonul fulger, poți chiar să închizi aplicația și aceasta va continua să mineze Pi.

În loc să consume energie, cum se întâmplă cu alte criptomonede precum Bitcoin, Pi își asigură registrul atunci când membrii se girează reciproc ca fiind de încredere. Aceasta formează o rețea de Security Circle-uri interconectate, care determină cine poate executa tranzacții. Această nouă abordare permite minarea criptomonedei pe telefonul tău prin valorificarea conexiunilor sociale existente, fără costuri financiare, fără consumul bateriei și cu un impact redus asupra mediului înconjurător.

Când va avea Pi valoare? Când pot transforma Pi în bani reali?

Deținătorii monedei Pi vor putea transforma Pi în bani reali atunci când fie vor putea cumpăra bunuri și servicii pe marketplace-ul Pi, fie când vor schimba Pi într-o monedă reală (dolari, euro) pe exchange-uri de criptomonede.

Pentru a putea tranzacționa Pi, proiectul trebuie să ajungă în faza 3.

Proiectul Pi a demarat pe 14.03.2019, iar în prezent este în Faza 2 (Testnet) din 14.03.2020.

Se preconizează că intrarea în Faza Finală (Mainnet) a proiectului va avea loc la sfârșitul anului 2021, atunci când Pi va avea o valoare pe piață și va putea fi cheltuit.

În faza finală, vor fi onorate numai conturile validate ca aparținând unei persoane reale distincte. Pentru aceasta, după instalarea aplicației ai la dispoziție 14 zile pentru a confirma numele real, apoi verificarea numărului de telefon și în final verificarea identității pe baza unui act de identitate valabil.

Ce este rolul de ambasador? Cum funcționează o echipă de minare?

În calitate de ambasador, câștigi un bonus de până la 25% din rata de minare a persoanelor pe care le inviți în proiect. Devi ambasador atunci când noi membri se alătură echipei tale de minare folosind codul tău de invitație atunci când se înscriu în Pi Network.

Profită acum de această oportunitate, pentru că în momentul în care proiectul ajunge în faza finală, puterea de minare începe să scadă.

Pentru a te înscrie în comunitatea Pi Network instalează aplicația și folosește codul de invitație:

kitaro74

Pentru mai multe informații despre comunitatea Pi Network intră AICI

După ce ai instalat aplicația, poți intra în secțiunea Chat și acolo găsești mai multe informații în limba română.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.