Castiga bani pe telefon cu Pirate Cash

Pirate Cash este o aplicatie care ruleaza pe Android. Se instaleaza din Google Play.

Tot ce ai de facut este sa instalezi zilnic aplicatii sau jocuri pentru care primesti puncte (coins). Toate aplicatiile le instalezi de pe Google Play deci nu trebuie sa-ti faci probleme de securitate. Punctele pot fi convertite in bani. 2500 puncte reprezinta 2,5$. Poti retrage bani incepand cu 2,5$ pana la 25$.

Pentru a vedea ce oferte primesti pentru instalare, apasa pe butonul „Earn $$” si acolo o sa-ti apara mai multe oferte. De obicei de la prima oferta vin cele mai multe aplicatii si jocuri. Pentru majoritatea aplicatiilor sau jocurilor primesti 57 sau 60 coins. Sunt si jocuri sau aplicatii pentru care primesti 100 coins, dar acestea trebuie tinute pe telefon sau tableta cel putin 3 zile.

screenshot_2016-10-29-01-28-20

Dupa ce s-a instalat jocul sau aplicatia, trebuie obligatoriu pornit si folosit macar 1 minut. Dupa ce ai primit punctele pentru ce ai avut de instalat, le poti sterge din telefon. Pentru a verifica daca ai primit punctele, intri in aplicatie, la My Account si la Earning History apesi pe butonul History. O sa apara o lista cu toate aplicatiile care le-ai instalat pana atunci. Lista este in ordinea descrescatoare a datei cand au fost instalate aplicatiile, deci in partea de sus a listei vor fi cele mai recente. Daca nu ai primit punctele pentru o aplicatie, o sa apara o clepsidra in dreptul ei. Daca ai primit punctele, apare o bifa cu verde.

Pentru inregistrare intri pe Google Play, cauti aplicatia CashPirate

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate

O instalezi si te inregistrezi cu adresa ta de email si iti alegi o parola.
Screenshot_2015-02-22-14-54-46
Poti primi un bonus de 500 puncte daca la inregistrare introduci codul YUVWPS

Screenshot_2015-02-22-14-56-12

Acest bonus nu il primesti dintr-o data. Pentru fiecare aplicatie instalata primesti in plus 50% din valoarea ei in puncte din acest bonus, pana cand se epuizeaza. De exemplu, daca pentru o aplicatie primesti in mod normal 100 puncte, acum vei primi 100 + 50 = 150 puncte, iar bonusul se va diminua cu 50 puncte si va mai ramane doar 450.

Cand acumulezi minim 2500 puncte, poti retrage banii in contul de paypal. Poti seta limita de plata si la puncte mai multe acumulate.

Eu m-am inregistrat in data de 06.01.2015 si in 5 zile am facut 2500 de puncte. Am intrat de 3-4 ori pe zi.  Daca intri mai des in aplicatie primesti mai multe oferte, deci faci mai multe puncte.

Pana acum am facut 11 cereri de plata. Toate platile s-au finalizat in cateva minute prin PayPal. Am avut o pauza de cateva luni pentru ca mi-am schimbat telefonul si am uitat parola. Aveti grija ca nu o mai puteti recupera in caz ca o pierdeti. Intr-un final mi-am amintit-o.

screenshot_2016-10-29-01-28-31

Ultima dovada de plata o vedeti mai jos. Pentru mai multe dovezi de plata intrati la sectiunea: Dovezi de plata

piratecash11

 


Instaleaza Pirate Cash

2 comentarii

  1. Ah firar sa fie ce ma oftica ca nu pot instala aplicatia si pe windows phone ! :((

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.