Castiga 44 lei cu Revolut

Primeşte 44 lei + un card fizic gratuit de la Revolut.

Oferta expiră în:

Ce este Revolut?

Revolut este un sistem bancar virtul din UK, o alternativă la băncile clasice, avantajul fiind că nu are taxe şi comisioane ascunse. Totul este la vedere, transparent.

În momentul de faţă Revolut are peste 6 milioane de clienţi şi peste 350 milioane de tranzacţii efectuate.

Profită acum de super oferta valabilă până în data de 08.10.2019, când primeşti la activarea contului tău Revolut suma de 44 Ron şi un card fizic gratuit. Oferta este valabilă doar dacă te înscrii pe bază de invitaţie. Pentru a-ţi crea un cont revolut acum, dă click AICI sau apasă pe butonul de la sfârşitul articolului.

Chiar dacă această ofertă a expirat, vei putea să-ţi faci un cont Revolut şi vei primi un card fizic gratuit.

Persoanele care îşi fac un cont fără invitaţie vor plăti transportul pentru a primi cardul fizic.

Poţi trimite foarte uşor bani, doar printr-o apăsare de buton din aplicaţia Revolut. Poţi trimite bani oricui are un cont Revolut.

Poţi să-ţi creezi carduri virtuale pe care să le foloseşti pentru plăti online, avantajul fiind că poţi să le încarci doar cu suma necesară tranzactiei, valoare minimă pentru încărcare este de 50 lei.

Pe lânga cardurile virtuale mai poţi să revendici şi carduri fizice de plastic sau metal, pe care le poti folosi la toţi comercianţii care oferă plata cu cardul, comisionul fiind zero.

Din experienţa personală pot spune că am avut doar avantaje cu ajutorul cardului Revolut. L-am folosit recent în concediu în străinătate şi am făcut comparaţie între cardul pe care primesc salariul şi cardul Revolut. Cel mai mare avantaj a fost la retragerea de bancomate din străinătate, unde la o retragere de 100 euro, din contul revolut mi-a fost retrasă suma de 477,4 lei, iar la aceeaşi retragere de 100 euro, din cardul de la o bancă din România, pe care primesc salariul, mi-a fost retrasă suma de 528,4 lei.

Şi la plăţile la comercianţi am avut avantaje cu cardul Revolut chiar dacă şi pe celălalt card de salariu am avut comisioane zero. Cursul valutar a fost mult mai bun la Revolut, fiind actulizat tot la câteva secunde, faţă de cursul de la banca din România care se actualizează doar o dată pe zi. De multe ori am păţit ca tranzacţia în aşteptare să fie de o anumită sumă, iar peste câteva zile când s-a efectuat tranzacţia propriu-zisă, suma retrasă să fie mai mare.

De exemplu la o tranzacţie la o benzinărie unde am plătit cu cardul, cursul leu-euro a fost de 4,72 la Revolut, iar tot în aceeaşi zi când am plătit cu cardul de salariu cursul a fost de 4,89.

La Revolut tranzacţia se face instant, de multe ori primeşti mai repede mesajul pe telefon decât primeşti bonul de casă.

Cum primesc cei 44 lei?

 1. Dai click pe acest link
 2. Introduci numărul tau de telefon
 3. Instalezi pe telefon aplicaţia Revolut din Magazin Play sau Appstore
 4. Vei primi un SMS cu codul de confirmare pe care îl adaugi în spațiul respectiv.
 5. Revolut vrea să se asigure că ești o persoană reală, așa că are nevoie o poză a cărţii tale de identitate tău şi de un selfie, ca să se asigure că nu ai furat buletinul cuiva și faci cont în numele lor.
 6. Adaugi 50 lei în cont de pe un card deja existent, așa te invață aplicația cum să îți încarci contul. Acești bani sunt tot ai tăi, îți rămân în cont și faci ce vrei cu ei.
 7. Introduci adresa unde vrei să fie livrat cardul gratuit. Perioada maximă este de 10 zile dar va ajunge de regulă în 3-4 zile (al meu aşa a ajuns). Cardul îl vei primi prin curier rapid.
 8. După ce îl primești trebuie să mergi cu el la un magazin pentru a activa cardul. Pentru asta trebuie să faci o plată cât de mică sau mare vrei și introduci cardul în aparat ca să îți ceară codul PIN. Până nu faci asta nu poți să folosești cardul fizic, ci doar să plătești online sau să faci transferuri. Prin introducerea codului PIN Revolut se asigură că acel card a ajuns la tine și nu e folosit de alte persoane.
 9. După ce l-ai activat primești cei 44 lei. DOAR după ce îl activezi prin acea plată.

Avantajele cardului Revolut

 • Transferuri și Schimburi valutare Gratuite până în 20.000lei.
 • plata contactless.
 • La fiecare plată primești notificare cu suma și magazinul, chiar înainte ca bonul să se termine de tipărit.
 • Plățile sunt categorisite și poți verifica ușor cât și pe ce ai cheltuit.
 • Faci bugete lunare ca de exemplu “luna asta vreau să cheltuiesc maxim 250 lei pe restaurante”, iar Revolut te anunță când te aproprii de suma respectivă.
 • Dacă pierzi cardul sau ți-a fost furat, acesta poate fi blocat imediat de către tine direct din aplicație, iar dacă îl găsești îl deblochezi.
 • Asigurare de călătorie și de bagaj de la 1 leu pe zi.
 • Asigurare pentru dispozitive.
 • Schimbi bani instant și verifici cursul a peste 150 de valute cu ajutorul Calculatorului de Cursuri valutare. 
 • ​​​​​​​Poți să îți activezi și să îți dezactivezi funcția de Contactless/Plată online și poți să setezi și alte funcții de securitate interesante.

După activarea contului poţi invita alte persoane să-şi facă un cont Revolut şi urmărind ofertele disponibile poţi câştiga câte 44 lei pentru fiecare persoană care şi-a activat contul sau poţi primi abonamente premium cu mai multe beneficii incluse.

Pentru a crea gratuit un cont Revolut da clic pe butonul de mai jos:

Inregistrare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.